Mijn diensten

Mondeling interieuradvies

Dit advies vindt plaats bij u thuis. Na inventarisatie van uw wensen, de betreffende ruimte en de sfeer, geef ik u met behulp van kleurstalen en grove schetsen het advies dat u nodig heeft om uw ruimte naar uw wens in te richten.

De prijzen kunnen iets toenemen als u buiten een straal van 15 km woont

€50

Beknopt interieuradvies

Een bezoek aan huis waarbij u mondeling kleur- en interieuradvies krijgt, ook worden er schetsen voor een nieuwe indeling gemaakt.
Dit advies duurt max. 4 uur. Na afloop ontvangt u aanvullend van mij het interieuradvies op papier over de mail, met afbeeldingen, toelichting en specificaties wat betreft eventueel aan te schaffen verf, verlichting en accessoires.

De prijzen kunnen iets toenemen als u buiten een straal van 15 km woont.

€100

Interieuradvies

Naar aanleiding van een intakegesprek presenteert ik u een interieurplan met plattegrond en verschillende indelingsvoorstellen, sfeerimpressies en een definitieve meubellijst. De definitieve plattegrond is weergegeven in 3D.

Dit totaalplan ontvangt u gebonden en kunt u vervolgens zelf realiseren of uitbesteden. 

€175

Totaal interieuradvies

Dit advies omvat een totaalplan voor (her)inrichting van één of meerdere vertrekken in uw woning, zoals woonkamer, keuken, werkplek, slaapkamer. Ik kom (meerdere malen) bij u langs om de ideeën met u te bespreken om te komen tot een passend plan voor uw woning. Dit totaalplan ontvangt u gebonden en kunt u vervolgens zelf realiseren of uitbesteden.
De genoemde prijs is een richtprijs en is gebaseerd op 1 vertrek. De definitieve prijs is afhankelijk van de totale oppervlakte/het aantal vertrekken en wordt voorafgegaan door een offerte.

€250

Uurtarief

Uurtarief bij projectrealisatie, coördinatie , shoppings en andere overige werkzaamheden.

€20

©2017 G E N E V A  Interior Designs
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin